Agnes Compagne Interieurarchitect

Knipsel agnes

 

PASSIE
mensen – natuur – architectuur

MISSIE
mensen gelukkig maken in hun leefomgeving

VISIE
de invloed van de leefomgeving op mensen

Interieurarchitect: bewust van de invloed van onze omgeving

Staat u wel eens stil bij de invloed die onze werkomgeving op ons heeft? Hoe de inrichting van een zorgomgeving het gevoel van patiënten of bewoners kan verbeteren? Wat kleur- en sfeerbeleving met ons doen als mens?

Door een omgeving weldoordacht in te richten en te gebruiken, heeft deze een positieve invloed op mensen. Daar ben ik als interieurarchitect van overtuigd. Na het uitvoeren van mijn advies voelt ieder persoon – of dit nu een patiënt, bewoner of werknemer is – zich thuis én ondersteund in wat hij/zij doet.

Knipsel agnes portretMijn kracht is om de profielen en de voorkeuren van de gebruikers samen te smelten met functionaliteit en esthetica, door het inzetten van mijn kennis en ervaring.

Een doelgerichte dialoog met opdrachtgever / gebruiker is daarbij essentieel. Eerst goed luisteren en vervolgens de vertaalslag maken naar het ontwerpproces. Welbevinden, functionaliteit en ruimtebeleving spelen daarbij een belangrijke rol. Aangevuld met creativiteit, duurzaamheid, materiaal en kleurgebruik levert dit een eindproduct op met een eigen identiteit.

Met dit als uitgangspunt bedenk en creëer ik optimale woon-, zorg-, werk-, en leeromgevingen vanuit de beleving van de mens.

Neem contact met mij op voor vragen over interieuradvies, interieurontwerp en projectbegeleiding.

E: info@agnescompagne.nl

I: www.agnescompagne.nl