Open Coffee Kampen biedt met Zieno kijkje in de wereld van de bedrijfsfilm

KAMPEN – Een film is, naast andere communicatiemiddelen, een krachtig en aantrekkelijk middel om je (bedrijfs)boodschap te communiceren. Maar hoe zorg je dat je film opvalt? Tijdens de Open Coffee Kampen op woensdag 28 november gaat Nordy Visser van Zieno je alles vertellen over het maken van ‘filmpjes’. Plaats van handeling: Café Paatje, vanaf 9.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur).

Wil jij als ondernemer eens op een ongedwongen wijze praten met andere ondernemers in je stad? Kennismaken en kennis delen met collega’s en je netwerk vergroten? Dan is de Open Coffee Kampen (OCK) echt iets voor jou. Op deze laatste woensdagochtend van november treffen we elkaar in Café Paatje, op de eerste verdieping in de Stadskazerne.

Film op mobieltje
‘Film is naast andere communicatiemiddelen een krachtig en aantrekkelijk middel om je (bedrijfs)boodschap te communiceren, met als doel jouw bedrijf nog meer zichtbaar voor potentiële klanten te maken’, aldus Nordy Visser van Zieno. ‘Maar… hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijfsfilm opvalt? Dat de film tot en met de laatste seconde bekeken wordt? Hoe maak je eigenlijk een film? En, niet onbelangrijk, hoe zorg je voor waardering en voor een natuurlijke manier verspreiding via social media?’ Nordy Visser, eigenaar van Zieno (www.zieno.nl) beantwoordt deze vragen graag en geeft daarnaast tips hoe je met je telefoon én een beperkt budget, zelf aan de slag kunt met film voor jouw onderneming.

Interesse? Kom dan naar de Open Coffee Kampen op woensdag 28 november. Inloop vanaf 09:00 uur in De Stadskazerne, café Paatje. Ondernemers hebben gratis toegang en betalen alleen hun eigen versnaperingen.

Meer over OCK
Open Coffee staat open voor iedere ondernemer. Er wordt geen lidmaatschapsgeld gevraagd, je hoeft je nergens bij aan te sluiten; je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Juist deze vrijblijvendheid maakt Open Coffee anders dan de netwerkbijeenkomsten die vanuit diverse netwerkclubs georganiseerd worden. Bovendien leer je bij de Open Coffee vaak weer hele andere mensen kennen. Mensen waarmee je prima zaken kunt doen. Want dat is natuurlijk de opzet van de Open Coffee. Elkaar leren kennen, elkaar werk gunnen, meedenken met elkaar en wellicht samenwerken.

De Open Coffee bijeenkomsten worden georganiseerd door Diana de Groot van Uitvergroot en Alex de Jong van Attest Communicatie. De bijeenkomsten hebben soms een thematisch karakter, soms ook is het gewoon een moment om even samen koffie te drinken en kennis te maken. Maar het is altijd precies dat waarvoor het in het leven werd geroepen: een moment om in contact te komen met andere ondernemers in onze eigen regio/stad. Kom dus ook langs en stel jezelf voor!