OCK data

Open Coffee Kampen is een open netwerk voor bedrijven in en rond Kampen. Elke laatste donderdag van de maand tussen 9:00 en 11:00 uur wordt er een open coffee georganiseerd. Inloop is vrij en entree is gratis en vrijblijvend.

* Borrel *
De borrel heeft ons ‘geleerd’ dat menig ondernemer ook graag in de namiddag, ‘mooi aan het einde van de werkdag’ – zoals we te horen kregen -, wenst te netwerken. Dus willen we de borrel er beslist in houden. Frequentie: eens per kwartaal.

* Koffie *
Natuurlijk hebben we frisse, nieuwe ideeën, maar sommige tradities blijven bestaan. Tenslotte: wat is de Open Coffee zonder koffie? Dus willen we nog steeds een ochtend samen koffiedrinken en elkaar beter leren kennen. Op die ochtend willen we ook graag een plaatselijke ondernemer de kans geven zich te presenteren. We denken daarbij aan een workshop, zoals die in het verleden al vaker werden gegeven. Frequentie: eens per kwartaal. Wil jij een workshop/presentatie geven? Laat het ons via de mail weten en informeer naar de mogelijkheden.

* Bedrijfsbezoek *
Ondernemers zijn – met recht – trots op hun bedrijf. Zodoende dachten we: misschien wil een ondernemer ons uitnodigen in zijn/haar bedrijf, zodat we daar met al onze zintuigen kunnen ervaren wat je doet? Frequentie: eens per kwartaal. Wil jij collega-ondernemers hartelijk welkom heten? Laat het ons via de mail weten en informeer naar de mogelijkheden.

* Lunch *

Vanaf 2019 introduceren we, naast eerdergenoemde activiteiten, ook driemaal een lunch voor ondernemers. Net als met de koffiemomentjes, betaal je zelf voor je lunch, maar: we moeten allemaal eten! En nu kun je het eten combineren met goede gesprekken met collega-ondernemers. Kortom: wees geen vreemdeling en kom erbij!