OCK data

Open Coffee Kampen is een open netwerk voor bedrijven in en rond Kampen. Elke eerste woensdag van de maand* tussen 9:00 en 11:00 uur wordt er een open coffee georganiseerd. Inloop is vrij en entree is gratis en vrijblijvend. * Soms wijken we af van deze eerste woensdag. Hetzij door vakanties, maar ook door de Open Borrel die we momenteel elke laatste vrijdag van de maand hebben. 

* Borrel *
De borrel heeft ons ‘geleerd’ dat menig ondernemer ook graag in de namiddag, ‘mooi aan het einde van de werkdag’ – zoals we te horen kregen -, wenst te netwerken. Dus willen we de borrel er beslist in houden. 

De locatie voor deze borrel is bij Abdij 1472 ( Het Feesthuys van Kampen). Deze vri-mi-bo wordt georganiseerd door Paul Spannenburg en zijn team. Vanaf 16:00 – 18:00 uur zijn we van harte welkom om een borrel of fris te komen nuttigen. Ook zijn er heerlijke bitterballen. Traktatie van Paul. 

* Koffie *
Natuurlijk hebben we frisse, nieuwe ideeën, maar sommige tradities blijven bestaan. Tenslotte: wat is de Open Coffee zonder koffie? Dus willen we nog steeds een ochtend samen koffiedrinken en elkaar beter leren kennen. Op die ochtend willen we ook graag een plaatselijke ondernemer de kans geven zich te presenteren.

* Data *

Data voor de Open Coffee’s worden gecommuniceerd via de nieuwsbrief en via de Facebookpagina. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Dit kan door een Whatsapp te sturen naar 06-28040183 (Elise van Heerde). Je geeft dan op die manier toestemming dat je emailadres wordt toegevoegd aan de lijst.