Open Coffee Kampen is een open netwerk voor bedrijven in en rond Kampen. Elke laatste woensdag van de maand tussen 9:00 en 11:00 uur wordt er een open coffee georganiseerd. Inloop is vrij en entree is gratis en vrijblijvend.

Met de gezellige borrel van begin 2018 nog fris in het geheugen, heeft de (vernieuwde) organisatie van Open Coffee Kampen de koppen eens bij elkaar gestoken en een planning voor het nieuwe jaar gemaakt. Daarbij werd duidelijk dat de opzet (elkaar leren kennen door te netwerken) overeind blijft, maar dat we in de uitvoering een paar dingen gaan aanpassen.

* Borrel *
De borrel heeft ons ‘geleerd’ dat menig ondernemer ook graag in de namiddag, ‘mooi aan het einde van de werkdag’ – zoals we te horen kregen -, wenst te netwerken. Dus willen we de borrel er beslist in houden. Frequentie: eens per kwartaal. (we zoeken nog sponsoren voor dit evenement; immers: tijdens de nieuwjaarsborrel werden de extra versnaperingen (champagne en bittergarnituur) door Mariska van Woerden en UitverGroot gesponsord. Willen we weer zo’n gezellige – en lekkere – borrel, dan roepen we je graag op om de knip te openen ;-)). Wil jij de volgende sponsor zijn? Laat het weten ons via de mail weten en informeer naar de mogelijkheden.

* Koffie *
Natuurlijk hebben we frisse, nieuwe ideeën, maar sommige tradities blijven bestaan. Tenslotte: wat is de Open Coffee zonder koffie? Dus willen we nog steeds een ochtend samen koffiedrinken en elkaar beter leren kennen in Café Paatje van De Stadskazerne. Op die ochtend willen we ook graag een plaatselijke ondernemer de kans geven zich te presenteren. We denken daarbij aan een workshop, zoals die in het verleden al vaker werden gegeven. Frequentie: eens per kwartaal. Wil jij een workshop/presentatie geven? Laat het ons via de mail weten en informeer naar de mogelijkheden.

* Bedrijfsbezoek *
Ondernemers zijn – met recht – trots op hun bedrijf. Zodoende dachten we: misschien wil een ondernemer ons uitnodigen in zijn/haar bedrijf, zodat we daar met al onze zintuigen kunnen ervaren wat je doet? Frequentie: eens per kwartaal. Wil jij collega-ondernemers hartelijk welkom heten? Laat het ons via de mail weten en informeer naar de mogelijkheden.

 

De planning voor het komende jaar:

26 december; geen open coffee in bedrijf (vervalt i.v.m. kerst)

30 januari 2019; open coffee, nieuwjaarsborrel (van 16.00- 18.00 uur) in Eetkamer De Tijd