OCK data

Open Coffee Kampen is een open netwerk voor bedrijven in en rond Kampen. Elke eerste woensdag van de maand* tussen 9:00 en 11:00 uur wordt er een open coffee georganiseerd. Inloop is vrij en entree is gratis en vrijblijvend.

*Soms wijken we af van deze eerste woensdag. Hetzij door schoolvakanties, maar ook door de Open Borrel die we vier keer per jaar organiseren. 

* Borrel *
De borrel heeft ons ‘geleerd’ dat menig ondernemer ook graag in de namiddag, ‘mooi aan het einde van de werkdag’ – zoals we te horen kregen -, wenst te netwerken. Dus willen we de borrel er beslist in houden. 

Deze vrij-mi-bo is eens per kwartaal. Elke keer op een andere locatie en altijd tussen 16.00 en 18.00 uur. 

* Koffie *
Natuurlijk hebben we frisse, nieuwe ideeën, maar sommige tradities blijven bestaan. Tenslotte: wat is de Open Coffee zonder koffie? Dus willen we nog steeds een ochtend samen koffiedrinken en elkaar beter leren kennen. Je kunt tijdens deze ochtend al je ondernemersvragen stellen of via een pitch jezelf presenteren aan de rest van de groep. 

* Data *

De data voor de open coffee 2024 zijn:
10 april, 5 juni, 3 juli, 4 september, 2 oktober, 6 november

De data voor de open borrel zijn:
17 mei, 27 september, 29 november

Eventuele wijzingen in datum voor de Open Coffee’s en Borrels worden gecommuniceerd via de nieuwsbrief, Instagram en Facebook. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Dit kan door een Whatsapp te sturen naar 06-81052560 (Erica Turmel). Je geeft dan op die manier toestemming dat je emailadres wordt toegevoegd aan de lijst. Mailen naar info@opencoffeekampen.nl mag uiteraard ook.