Vakantieverhuur in Nederland

PeOos.eu: Vakantieverhuur sinds 2006
Petra Oosterhoff van PeOos.eu is uw partner bij het koppelen van uw vakantiehuis aan de perfecte gast. Met haar jarenlange ervaring bemiddelt Petra en haar team sinds 2006 vakantiewoningen in Nederland voor een uitgebreid netwerk van Duitse gasten. Veel van hen zijn trouwe terugkerende klanten die herhaaldelijk gebruik maken van onze diensten.

Als u een geschikte accommodatie bezit die u graag beschikbaar wilt stellen, staat Petra en haar team klaar om u te assisteren bij het succesvol verhuren ervan.

Neem voor een vruchtbare samenwerking vandaag nog contact met ons op.

Dromen waarmaken
Het team van Petra bestaat uit vijf dames met elk een uniek talent. Door de jaren heen hebben zij hun kunst geperfectioneerd. Met trots kunnen zij zeggen dat ze niet alleen vakantiehuizen verhuren, maar ook dromen waarmaken en herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Bent u klaar voor de verhuur van uw vakantiewoning?
Dan maakt PeOos het verschil!

(Online) Marketing

Met bijna twee decennia ervaring heeft PeOos een loyale gemeenschap van meer dan 15.000 gasten opgebouwd. Met professionele foto’s en beschrijvingen in drie talen brengen we uw vakantiehuis onder de aandacht op sociale media, relevante websites en in persoonlijke aanbiedingen.

Check in – Check out
Sleuteloverdracht kan spannend zijn, maar bij PeOos zorgen we voor een vloeiende aankomst en een soepel vertrek van uw gasten. Tijdens hun verblijf blijven we hun aanspreekpunt, zodat u met een gerust hart kunt ontspannen.

Schoonmaak en linnengoed
Vooraf regelen we het linnengoed en na afloop zorgen we voor een grondige schoonmaak van uw vakantiehuis. Op verzoek coördineren we zelfs eventuele herstelwerkzaamheden met vertrouwde lokale vakmensen. Wij controleren op schaden en regelen de betaling via de borg.

Bij PeOos staan we klaar om uw vakantiewoning te laten schitteren!