Biedron Balance

Biedron Balance is een praktijk voor lichaam & geest.

Ik kom in beeld als je jouw ‘Balance’ bent kwijtgeraakt en je aan ONTspanning toe bent!
Voel jij je niet fit en je weet ‘niet echt’ waarom? Ben je moe en voel je je gestrest, heb je spierkrampen of slaapproblemen, hoofdpijn of voel jij je gewoon ‘vol’ in je hoofd? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Mijn werkwijze: Voorkomen is beter dan genezen!
Ik zie lichaam en geest als een geheel en mijn uitdaging samen met jou is, om naar een oplossing van de ‘Disbalans’ in je lijf te zoeken. Deze ‘Disbalans’ kan lichamelijk (spierstelsel) of geestelijk (stress/overspannen/burn-out) van aard zijn. Mijn visie is, dat lichaam en geest een zijn en om die redenen kijk ik ook naar je algehele gesteldheid om de oorzaak van je ‘Disbalans’ op te sporen.
Hierbij maak ik gebruik van mijn tools die ik verkregen heb door degelijke opleidingen.
Kan jouw lichaam hulp gebruiken? Maak dan snel een afspraak met mij!

Wie ben ik?
Ik ben Susanne Biedron en geboren in Duitsland. Sinds 1998 woon ik in Kampen waar ik de eerste tien jaar op de bruine vloot gevaren heb. Eerst als matroos en later als schipper (met de nodige opleiding natuurlijk). Tot het moment dat mijn lichaam mij ook vertelde dat ik in ‘Disbalans’ was. Maar omdat ik meerdere ‘HINTS’ genegeerd heb, ben ik in een dikke vette Burn-out terechtgekomen. Daar heb ik mij met alternatieve geneeswijzen uit weten te halen en toen begon mijn intensieve leerweg, met als resultaat mijn praktijk op de Graafschap 39-1, waar ik mensen ‘op tijd’ probeer te helpen en te begeleiden om niet alle ‘HINTS’ over het hoofd te zien.

Mail: info@biedron-balance.nl

Web: www.biedron-balance.nl

FB: http://www.facebook.com/BiedronBalance